Veiligheidsfolie

De glasheldere veiligheidsfolies van Arts Zonwering bestaan uit verschillende diktes. De standaard veiligheidsfolie zijn ontwikkeld om glas te versterken en de scherven en splinters bij elkaar te houden in geval van een ruitbreuk. Het glas breekt wel maar de scherven en splinters worden door de sterke folie en lijmlaag bijeen gehouden. Denk hierbij aan toepassing op kinderdagverblijven basisscholen.

De wat dikkere veiligheidsfolies worden gebruikt tegen inbraak, vandalisme en doorval beveiliging. Denk hierbij aan toepassing op kinderdagverblijven en basisscholen.
Tenslotte de extra sterke veiligheidsfolies zijn zo taai en sterk dat deze het glas bij een bomexplosie bij elkaar blijft houden.

HACCP
Voedingsproducerende en verwerkende bedrijven houden zich aan steeds strengere normen. Deze bedrijven die zich bezighouden met produceren, verwerken, behandelen, verpakken en distributie van levensmiddelen dienen alle aspecten van het voortbrengproces te identificeren en op gevaren te analyseren. Hiervoor zijn er door de Europese Unie normen vastgelegd.

Onder een van de de kernpunten van HACCP valt glasbreuk. Zelfs bij gelaagd glas en draadglas bestaat de kans op glassplinters bij een ruitbreuk.

Door het aanbrengen van onze veiligheidsfolie voorkomt u de problemen die ontstaan bij een ruitbreuk. Onze folies zijn NEN 3569 en NEN 12600 gecertificeerd.